, 2021/10/1

Készülj fel a Rumble-re ezekkel a kötelező box-alapanyagokkal Adj egy kis extra popot az otthoni bokszedzéshez Noah Neiman tippjeivel.Belefáradtál már az élet újabb és újabb szénakazalaiból való bukdácsolásba?

 box-alapanyagok

Add meg a tökéletes ellencsapást a közelmúlt edzési dilemmáira azzal, hogy létrehozza saját otthoni boksztermét. A COVID-19 nem változtatta meg az ütések dobásának módját, csak áthelyezte azt, hogy hol landol az ütés. Sok amerikai számára az édes tudomány gyakorlása az edzőteremből a nappaliba helyeződött át. Amióta a koronavírusjárvány miatt sok fitneszközpont bezárt, az edzőtermi termékek eladása ugrásszerűen megnőtt, és tavaly több mint 2 milliárd dollárt tett ki.

Mivel az otthoni edzőtermek itt vannak, hogy maradjanak, mindenki felfedezte, hogy a Rumble-nek több módja is van, beleértve a társalapító Noah Neimant is. A híres fitneszoktató eredeti ökölvívó premisszája - hip-hop ütemre ütni a dolgokat egy csapat "drogos" emberrel - egy társadalmi-diszkréciós alternatívát igényelt, miután a koronavírus ideiglenesen "harcra késztette" a 13 országos helyszínt.

Megjelent a Rumble TV, a Neiman úttörő bokszbokszklubláncának otthoni alternatívája. A telefonodról vagy laptopodról egyaránt ütögethetsz és HIIT-ezhetsz, mint a prepandemicben - csak az izzasztó, óra utáni pacsizás nélkül. "Most a Rumble TV-vel bokszolunk, súlyt emelünk, kondicionáló munkát végzünk, kardiót csinálunk, őrületesen friss, kurátori összeállított lejátszási listákat hallgatunk, és mindezt a legkülönfélébb hihetetlen emberekkel tesszük országszerte, akik a Rumble-t azzá teszik, ami" - mondja Neiman. "A RumbleTV az emberekért van, mert nélkülük nem lennénk itt!"

Az ökölvívás mindig is a tökéletes teljes testet átfogó edzés volt, akár John L Sullivan 19. századi, puszta ökölvívó stílusához ragaszkodik, akár Megan Thee Stallion ütemeit igényli, hogy szabadjára engedje belső Tysonját. Minden egyes ütés, horog és felütés segít a karok erejének építésében, valamint megmozgatja a szívet egy nagyszerű aerob edzés érdekében. Ez az 1-2 kombó segít csökkenteni a magas vérnyomás, a szívbetegségek, a stroke, sőt a cukorbetegség kockázatát is. Még a szem-kéz koordinációt is javítja.

Említettük már, hogy megüthetsz dolgokat? Tehát akár reggeli ember vagy, aki korán kel, hogy edzeni tudjon, akár gyorsan el kell menned az otthoni irodából az otthoni edzőterembe egy gyors ütésért, Neiman kínál néhány javaslatot a kezdéshez. A RumbleTV mellett (hétnapos ingyenes próbaverziót kaphatsz, amelyhez Neimantól egy ütésoktatót is kapsz), adtunk néhány ötletet, amelyek segítségével a tökéletes kiütéses ütést érheted el az otthoni bokszedzéseken.

A többi már csak rajtad múlik. "Az ökölvívás egy KÉSZSÉG, és mint minden más készség, amit öntözünk, az nőni fog" - mondja Neiman. "Olyan keveset, vagy annyit áldozhatsz a készség fejlesztésére, amennyit csak akarsz. Ez az egyik legnehezebb készség, amit valaha edzettem; és ezzel együtt jár a teljesítmény és az alázat érzése egy nagyszerű bokszedzés után. Ki ne tudna többet használni ebből a két dologból!"

Edzésprogramok. Szükséged lesz rá: Tükör.

Az árnyékboksz a legalapvetőbb harci alapelemek közé tartozik, segítve a technika, a lábgyorsaság és a kézkoordináció fejlesztését az ismétléseken keresztül. Sok-sok ismétléssel. "Ahogy Bruce Lee mondta: "Nem attól az embertől félek, aki 10 000 rúgást gyakorol egyszer, hanem attól, aki 10 000-szer gyakorol egy rúgást" - mondja Neiman. Ez egy alulértékelt kardióedzés is, amely óránként akár 400 kalóriát is eléget.

Nemcsak a hatos csomagodat ellenőrizheted, miután befejezted a felütés gyakorlását, miközben a 70×26 hüvelykes tükörbe nézel, hanem a Forme Life bokszóróinak egyikét is felveheted, vagy lehűtheted magad egy kis jógával vagy Pilates-szel, vagy számos más edzéssel, amelyeknek hosszú könyvtárát ellenállási és regenerációs programokból állítják össze.

Szükséged lesz rá: Ugrókötél. Akár kis költségvetésből gazdálkodsz, akár a végső otthoni fitneszközpontot építed, az ugrókötél vitathatatlanul a legegyszerűbb és leghatékonyabb kardiógép, amire valóban szükséged lehet. Árnyékbokszal párosítva nem csak a Mayweather-szerű lábmozgásaidat fokozhatod, de az ugrókötél akár 20 kalóriát is elégethet percenként, ami Neiman szerint a tökéletes kondicionáló egykettőst jelenti.

A Rage Fitness a világ leggyorsabb gyorsasági ugróköteleként tartja számon az R1-et, és 10 dollár alatti áron felháborodnál, ha valóban a második helyre kerülne? Nemcsak a dupla- és tripla- és háromszoros aláhúzások tűnnek majd simábbnak és gyorsabbnak, de az R1 állítható, 11 láb hosszú gyorskötele ugyanolyan jól fog működni, függetlenül attól, hogy olyan 180 centis nehézsúlyú vagy-e, mint Anthony Joshua, vagy olyan 180 centis legenda, mint Manny Pacquiao.

Szükséged lesz rá: Nehéz zsák. Mert valamit meg kell ütni.

Mivel a testünk 60%-a vízből áll, az Aqua Bags a legközelebbi szimulációt nyújtja egy másik ember megütéséhez, anélkül, hogy bárki ténylegesen fájdalmat érezné. Az Aqua Bags-t a legtöbb harcművész tiszteli, mivel képes hatékonyabban elnyelni az ütéseket, ami segíthet a sérülések csökkentésében. és biztonságosabb célpontot jelent, ami az oka annak, hogy minden Rumble stúdió fel van szerelve Aqua Bags-szel, ami hatékony felütőzsákként is funkcionál.

Az Aqua Bags nemrég kifejlesztett érzékelőjének hozzáadásával mostantól kezdve a percenkénti ütésszámtól kezdve az egyes ütések erejéig, sőt még az elégetett kalóriákig mindent mérhet, így ez a világ első intelligens zsákja.

Szükséged lesz rá: Kesztyű

Nem érezheted magad igazi bokszolónak anélkül, hogy felvennél egy pár kesztyűt. Különben csak egy sörényes utcai harcos vagy. Ráadásul megfelelő kézvédelem nélkül elkerülhetetlenné válik az ujjpercek eltörése, és ez erősen visszatart. Csatornázd be a Jedik erejét, hogy megfeleljen a belső Canelo ellenütésed erejének ezekkel az R2-D2 klasszikus bokszkesztyűkkel. Lehet, hogy úgy néznek ki, mintha egy messzi-messzi galaxisból származnának, de egy készlet kézvédővel párosítva ezek a kesztyűk készen állnak arra, hogy megmutasd az ütőerődet a Föld bármelyik arénájában, valamint a saját otthoni edzőtermedben is.

Szükséged lesz rá: Speed bag

Rockynak segített, és a gyorsasági zsák összezúzása elengedhetetlen, ha javítani akarod a kéz gyorsaságát, a kéz-szem koordinációt, sőt a váll erősségét és robbanékonyságát is. Miközben az otthoni bokszstúdió létrehozása olyan 2021, ennek a vintage visszavágónak a hozzáadása az edzőteremhez a klasszikus bőr eleganciáját sugározza. Csatlakoztassa egy platformhoz, és ez a Modest Vintage Player zsák puha érzetet biztosít az ütőerejének, és minden egyes ütésnél sima visszapattanást biztosít.

Szükséged lesz rá: Boxing Round Timer

Ha már idáig eljutottál a tökéletes otthoni bokszedzőterem kialakításában, tényleg a telefonodra akarsz hagyatkozni a nem hiteles csengőhang miatt? Egyetlen edzőterem sem lehet teljes egy falra vagy asztalra szerelhető időzítő nélkül, amelynek hangjelzése elég hangos ahhoz, hogy bármely stadionban vagy stúdióban befejezzen minden menetet. "Számomra a gyűrűs időzítő zümmögését hallani egyszerűen különleges" - mondja Neiman.

Ez a Ring to Cage modellje a szó szoros értelmében minden sallanggal és sípszóval rendelkezik. A köridőket 30 másodperctől akár kilenc percig is beállíthatja. Ha az első kör után a szemétkosár fölé görnyedsz, az időzítő akár öt perc pihenőidőt is engedélyezhet a körök között. Ding Ding!

Szükséged lesz rá: Egy helyreállítási eszköz

Ha az edzés egy kicsit túl durva volt, vagy az izmaidnak szükségük van egy kis extra öngondoskodásra, mielőtt elkezdenéd, Neiman azt javasolja, hogy adj hozzá egyfajta ütőeszközt a konditeremhez. A Hyperice legújabb terméke, a Hypervolt GO kevesebb mint két kilót nyom, de ugyanolyan erős, mint a nagy testvérmodell. Három sebességfokozata percenként 3200 ütésnél maximalizálódik, így tökéletes kiegészítő az otthoni prehab/gyógyuláshoz, vagy akár az edzőterembe vagy a következő repülőútra való magával vitelhez (TSA kézipoggyászként engedélyezett). Az izmai meg fogják köszönni.

Szükséged lesz rá: Egy hordozható hangrendszer

A csend hangjai nem jöhetnek szóba, amikor a táskádra szabadítod az ütések dühét. "Képzeld el a Rocky mantrát a "Tigris szeme" nélkül!" Neiman szerint. "A zene a minden! Mi a Rumble-nál imádjuk a hip-hopot, de minden műfaj egyedi remixelt zeneszámaira ropjuk."

Ezt nézd meg! Skull Candy Barricade Mini vezeték nélküli hangszóró

Tekerj fel mindent Meek Milltől a Metallicáig, miközben a táskádban pörgeted a szénakazalokat ezzel a kompakt, 4 hüvelykes hangszóróval. Ha a balkáni cigányzene a kedvenced, de nem a párodé, akkor a hangszóróval együtt irány a garázs, és szabadjára engedheted a Tyson Fury-t.