, 2021/10/1

Jól néz ki és jobban érzi magát ezekkel az izom-újjáélesztő Recovery Gadgets. A jégfürdőtől a lábmasszírozóig próbáld ki ezeket, hogy a tested gyorsabban felépüljön.

izom-újjáélesztő

Egy intenzív edzés után az izmaidnak megfelelő regenerálódásra van szükségük, hogy képesek legyenek meggyógyulni és helyrehozni az izzadás során okozott károkat, például az elszakadt izomszövetet. Bár a teljesítmény és az edzés két legfontosabb eleme a pihenés és a szilárd táplálkozás, a testednek szüksége van arra is, hogy csökkentse a DOMS (késleltetett izomfájdalom) hatásait, megszüntesse a gyulladást és fellazítsa a megfeszült területeket.

Ez az a pont, ahol a regenerációs kütyük beépítése a fitneszprogramba a következő szintre emelheti az edzést és a teljesítményt. Arról nem is beszélve, hogy csökkenti a sérülés esélyét. A vérkeringés fokozásától kezdve az edzés utáni fájdalmak csökkentéséig, ha megadja az izmainak azt a figyelmet, amire egy gyilkos edzés után szükségük van, akkor másnap újra az edzőteremben lesz, nem pedig a kanapén, mert a fájdalmak miatt kacsaként billeg.

A regenerálódás azon fontos intézkedések körébe tartozik, amelyeket meg kell tennünk ahhoz, hogy a fitnesz utunk során előrelépjünk: megfelelő alvás, tiszta táplálkozás, folyadékpótlás, és olyan aktív tevékenységek, amelyek segítenek a testednek, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából. Ezek a regenerálódási kütyük segítenek gyorsabban talpra állni, megdönteni a PR-t, és elkerülni a visszaeséseket.

Molecule ArcticLUX matracbetét

Semmi sem hasonlítható az alváshoz, ha a teljes test regenerálódásáról van szó. Aludjon jobban és regenerálódjon gyorsabban az ArcticLUX 3 hüvelykes memóriahabos matracbetéttel. Ez a meglévő matracával való együttműködésre tervezett, regenerálódásra ösztönző matracbetét tökéletes azok számára, akik pihentető éjszakai alvásra vágynak, különösen egy intenzív edzőtermi ülés után. A lehető legpihentetőbb alvás érdekében hőmérséklet-szabályozó hűtőszálakkal, a memóriahab egyedülálló tulajdonságai segítenek enyhíteni a nyomást a nehezebb testrészeken, például a fejen, a vállakon és a csípőn.

Vibro láb- és lábmasszírozó

Jó hír: Most már a masszázs regenerációs előnyeit élvezheti anélkül, hogy megtörné a bankot. És mi jobb, mint egy alsótest masszázs a lábnap után? A Vibro láb- és lábmasszírozó 10 nyomásfokozattal rendelkezik; a könnyűtől egészen a mélyszövetig, ami ösztönzi a véráramlást, a jobb keringést és a feszültség megszüntetését az újonnan megdolgozott izmokból.

Az Ohiói Állami Egyetem és a Pittsburghi Egyetem kutatói megállapították, hogy a masszázs "növeli a regenerálódó izomrostok arányát", különösen, ha közvetlenül edzés után végezzük. Azáltal, hogy a masszázs segíti az izomrostok nyújtását és ellazítását, javítja a rugalmasságot, és segíti a sérülések megelőzését azáltal, hogy kimunkálja az izomcsomókat és az izomtapadásokat, amelyeket a nagyobb volumenű és nehezebb súlyokkal végzett edzés okoz.

HigherDOSE következtetett szauna takaró

Lazíts a regenerálódásban egy meleg takaróval. Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen? Nem az. Az infravörös szaunatakarók fényt használnak a hő előállításához, amely közvetlenül felmelegíti a testét anélkül, hogy felmelegítené a körülötte lévő levegőt. Ez azt jelenti, hogy a teste a meleg hatására jobb keringést tapasztal, és ez hatékonyabban juttatja el az oxigént a szerveihez. Ez az edzés utáni fájó izmok fájdalomcsillapításában is segít, mivel a meleg segít ellazítani az izmokat, a megnövekedett véráramlás pedig segít meggyógyítani a szakadt izomrostokat.

Vertiball

Próbáltál már valaha teniszlabdával és egy fallal megszabadulni az edzés utáni csomóktól a hátadon? Ha igen, akkor tudod, hányszor csapódott a labda a padlóba. A Vertiball segítségével a feszültséget és fájdalmat okozó triggerpontok feloldására koncentrálhat, ahelyett, hogy a labda elhelyezése elterelné a figyelmét. Az izmokban felgyülemlett csomók és feszültségek feloldása masszívan segíti a regenerálódási folyamatot; segít kimozdítani a tejsavat az izomágyból, hogy kiürüljön, és segít megvédeni a feszesség hiánya miatti sérüléstől; ráadásul remek érzés!

Jéghordó

Lehet, hogy a jégterápia nem szerepelt a 2021 elején kipróbálandó dolgok listájának élén, de nyugodt lehetsz, az előnyök messze felülmúlják a hideg víz azonnali sokkját. A hidegterápia nemcsak a gyulladást és a fájdalmat csökkenti az izmok véráramlásának szűkítésével, hanem az idegtevékenység átmeneti csökkentésével a duzzanatot és az izomgörcsöket is mérsékli.

A tudomány azt mutatja, hogy a hidegterápiás edzőeszközök szisztémás gyulladáscsökkentő enyhülést, pozitív immunválasz fokozását és a paraszimpatikus idegrendszer stimulálását is biztosítják; így a Jéghordó fantasztikus kiegészítője az otthoni regenerációs rutinjának!