, 2022/10/7

Izmot építeni nagyszerű, de kiegyensúlyozott, arányos izmot építeni még jobb. Ez a különbség a véletlenszerű emelés és evés, illetve az esztétikumod stratégiai megkeresése között.

ideális tesméretek

És a legtöbbünk esetében ez nem véletlenül fog megtörténni. Az olyan régi vágású testépítők, mint Frank Zane, Lee Labrada, Arnold Schwarzenegger és Serge Nubret mind olyan férfiak példái, akiknek sikerült az esztétikát a mérettel kombinálniuk, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek.

Az új iskola olyan sztárjai, mint Steve Cook, Sadik Hadzovic és Brandon Hendrickson a V-taper hagyományt egy új generációnak hozzák el. És ha örökké 'mirin Zyzz vagy, nos, tudod, milyen fontos lehet az egyensúly. Ez a kalkulátor megadja a természetes izomépítési potenciálodat minden izomcsoportra, a "tökéletes" férfitest klasszikus, időtlen méretei alapján. Állítsd be az értékeket inch-ben vagy centiméterben.

Ezek a mérések mutatják a természetes izomépítési potenciálodat. Attól függően, hogy hol tartasz most, évekig vagy akár évtizedekig is eltarthat a következetes emelés és a helyes táplálkozás, hogy elérd ezt a szintet.

Egy jól megtervezett edzésprogram követése a legjobb módja annak, hogy növeld az izmok méretét és arányait. Ezek a népszerű BodyFit-programok segíthetnek az izomépítésben tetőtől talpig, vagy megcélozhatnak bizonyos területeket, amelyeket szeretnél felhozni.

Ha szeretnéd elérni az izompotenciálodat, az étkezésed módja nagy szerepet fog játszani a sikeredben!

A kiegészítők segíthetnek felgyorsítani a sovány tömegnövelő eredményeidet, miután a fehérjebevitelt és az edzést leszögezted.