, 2021/10/2

Jöjjön a testsúlyos HIIT edzésre, maradjon az ízletes makréla és spárga miatt . Ahhoz, hogy formába kerülj, majd hosszú távon formában maradj, egyszerre kell edzened és egészségesen táplálkoznod.

Formálódj  az edzéssel

És más dolgokra is, például jól kell aludni, de most maradjunk az első kettőnél, mert ezekre összpontosít a Be The Fittest, Tyrone Brennand edző (@bethefittest az Instagramon) új könyve, amely egy 12 hetes edzés- és étrendtervet tartalmaz, hogy segítsen fittebbé és egészségesebbé válni. Brennand edzései a HIIT-et jógapózokkal kombinálják, hogy egy csapásra erősítsék az izmaidat, növeljék a szív- és érrendszeri kondíciódat, valamint fejlesszék a mobilitásodat és a rugalmasságodat.

Ha ez jól hangzik neked, van egy exkluzív edzésünk Brennand vezetésével, amit alább megnézhetsz. Ez egy 11 perces edzés, amely csak testsúlyos mozdulatokat használ, például guggolásokat és fekvőtámaszokat, így csak egy edzőszőnyeghez elegendő helyre van szükséged. Miután ezt elvégezted, egy egészséges vacsorával szeretne feltöltődni, és Brennand ebben is segít Önnek ezzel az egyszerű makréla- és spárgasaláta recepttel.

Hozzávalók (négy személyre)

4 füstölt makrélafilé, nyúzva és felaprítva

500 g spárga

250 db negyedelt cseresznyeparadicsom

100 g dió

1½ tk tormamártás

1½ tk méz

½ evőkanál citromlé

1 evőkanál szójaszósz

4 evőkanál szójaszósz

Só ízlés szerint

Pároljuk vagy főzzük puhára a spárgát. Amíg a spárga fő, keverjük össze az öntet hozzávalóit, és forgassuk össze a makrélát a paradicsommal és a dióval.

A saláta tetejére tegye a spárgát, öntse rá az öntetet, és élvezze!