, 2021/10/1

Rebecca Louise fitnesz-szerző millióknak segített "újra felfedezni" a fitneszt. Rebecca Louise .javaslatából.

újra felfedezni a fitneszt.

A NASM minősített edző és bestseller író Rebecca Louise nagy híve annak, hogy legyőzzük a kifogásokat, amelyeket azért kreálunk, hogy akadályokat gördítsünk az edzés útjába. It Takes Grit című könyve sokak számára a fitnesz újbóli felfedezésének útmutatója, azonos című podcastját pedig több mint 250 000 alkalommal töltötték le. Louise megosztja a "cardio sculpt" edzését, amelyet beltéren és kültéren, illetve nagyjából bárhol végezhetünk.

Az angliai Eastbourne-ból származó Louise 2011-ben költözött Kaliforniába, miután étkezési zavarral küzdött. Új életet kezdett azzal, hogy megszerezte a kereskedelmi pilótaengedélyét, azonban hamarosan rájött, hogy az egészség és a fitnesz az, ami az igazi szenvedélye. "Az, hogy felismertem a testmozgás iránti szeretetemet és a vágyamat, hogy segítsek az embereknek leküzdeni a saját testük diszmorfiáját, az az, ami igazán feltölt, és ami minden nap célt ad nekem" - mondja.

Amikor az edzéshez való motiváció megtalálásáról van szó, Louise, aki a YouTube-on és az Instagramon is aktív, és edzés- és fitnesztippjeit már több mint 400 millióan látták, megérti, hogy az embereknek őszintének kell lenniük önmagukkal, mielőtt elkezdenek pozitív változásokat eszközölni az életmódjukban. "Az emberek elfoglaltak, és őszinte igazságot akarnak arról, hogyan érhetnek el eredményeket, ezért fontosnak tartom, hogy őszinték legyünk" - mondja. "A keménység nem mindenkit motivál, de az őszinteség segít eljutni oda, ahová szeretnénk".

Louise mégis megérti, hogy az elmúlt 18 hónap a zárlatokkal és a további mentális és pénzügyi terhekkel sokakat letérített az egészségesebb test felé vezető útról. "Először is, nem kell keménynek lenni magunkkal, vagy ostorozni magunkat" - mondja. "A múlt az múlt, és az egyetlen út előre az, hogy oda nézzünk. Ahelyett, hogy a fogyni vágyott súlyra koncentrálnál, helyezd a napi szándékot arra, hogy nagyszerű üzemanyaggal tápláld a tested és gyakran mozogj.

Így éveket akarunk hozzáadni az életünkhöz, ahelyett, hogy a mérleg számának megszállottjai lennénk. Számomra mindig az összképről van szó; az egészségedről és az életed minőségéről, nem pedig arról, hogy egy bizonyos alkalomra fogyj le. Ha így nézzük a dolgot, nagyobb valószínűséggel tartjuk magunkat a céljainkhoz".

Ez az exkluzív kardio sculpt kör kipróbálható a tengerparton, ahogy Rebecca bemutatta, vagy megkísérelheted a saját otthonodban, így remek módja annak, hogy újra a helyes irányba tereld a fitneszcéljaidat. "Minden általam készített gyakorlatnak van egy felépítése a közepéig, majd lazítunk egészen a legvégéig, ahol extra égést érünk el. Imádok új mozdulatokkal, különböző rutinokkal előállni, és megtalálni, hogy hol javíthatunk az eredményünkön!"

Minden gyakorlatból 30 másodpercet végezz 3 körön keresztül, minden kör között 20 másodperc pihenőidővel. Próbáld ki ezt az edzést gyakran, és ha szeretnéd, hogy fejlettebb legyen, ahogy könnyebbnek találod, módosítsd súlyok vagy ellenállásszalagok hozzáadásával. "Azért vagyok itt, hogy arra inspiráljalak, hogy jobban higgy magadban" - mondja Rebecca Louise. "Lásd, hogy bármi lehetséges, ha úgy döntesz, hogy hiszel benne, és hogy csak azok a korlátok vannak, amelyeket te szabsz magadnak."

Repeaters

Oldalsó deszka ropogtatás

Hátraszaltó, térddel a mellkashoz

Gördeszkás ugrás

Nyúlj fel, és ugorj lefelé

Teljes sprinter felülések