, 2021/9/30

A Baby Roux segített a SmackDown bajnokának megbékélni saját testproblémáival. A WWE szupersztárja, Becky Lynch visszatért a profi pankráció óriáscégéhez, miután szünetet tartott a családalapítás miatt, és most visszatért, és jobban érzi magát, mint valaha.

bajnoki szintű fittség

A harcias ír nő úgy tűnik, hogy minden jót megtett, hogy formában maradjon, amikor életének áldott szakaszába lépett, aktív maradt a terhessége alatt, és figyelemmel kísérte a WWE aktuális eseményeit, de úgy érzi, hogy a kislányával, Roux-szal otthon töltött értékes idő volt az X-faktor, ami mindent megváltoztatott a mentális és fizikai egészségében, miközben az epikus visszatérésre edzett.

Miután részt vett a WrestleMania első, kizárólag nőkből álló WrestleMania-főeseményén, a 2019-es WrestleMania 35-ön Charlotte Flair és Ronda Rousey legyőzésével, "The Man" a kártya élén lovagolt és uralta a ringet, mielőtt 2020 májusában megosztotta a terhességéről szóló örömhírt.

Miután visszavonult, majd hónapokig a közösségi médiában ugratta a lehetséges visszatérését, Lynch (34) augusztusban, a SummerSlam 2021-en visszatért az akcióba Sasha Banks helyére, és kihívta Bianca Belairt a SmackDown női címéért. Ezzel Lynch úgy tűnt, hogy karrierje legjobb formájában van. Ezt be is bizonyította azzal, hogy alig néhány másodperc alatt elvette az "EST" bajnoki címét Las Vegasban.

Hogyan tért vissza ez a szupermama jobban, mint valaha? Terhessége alatt az írországi Limerickből származó, régóta fitneszrajongó és grappling-ikon a Bella Twins YouTube-csatornájának nyilatkozott, és elmondta, hogy az első trimeszterben a reggeli rosszullétek ellenére óvatos, könnyű edzéseket vállalt. "Tudtam, hogy 35 éves korom előtt szeretnék gyermeket, aztán találkoztam Colbyval (a WWE szupersztárjával, Seth Rollins-szal), és azt gondoltam, nos, ez tökéletes, ő az én emberem" - mondta Lynch a Belláknak.

"Eredetileg úgy voltam vele, hogy 'Megvárom, amíg befejezem a pankrációt, és akkor lesz családom. Aztán azt gondoltam, 'várj, miért kell ezt tennem? A srácoknak nem kell ezt tenniük, a fenébe is, majd akkor teszem meg, amikor jónak érzem az időt'. Szóval elkezdtünk próbálkozni, és azt hittem, hogy sokáig fog tartani, de nem így történt. Azonnal megtörtént. Szuper szerencsénk volt." A terhessége alatt Lynch azt mondja, hogy a Deadboys Fitnessbe, a férjével és Josh Gallegos-szal közösen tulajdonolt CrossFit edzőterembe járt, hogy aktív maradjon.

Hogyan maradjunk fittek és egészségesek terhesség alatt

A boldog pár 2020. december 7-én jelentette be gyönyörű kislányuk, Roux születését egy posztban, amelyet közel egymillióan lájkoltak az Instagramon, és miközben a rajongók még a WWE televízióban a "The Man"-t skandálták, az újdonsült anyuka izgatottan szoptatta otthon a babáját. A terhesség alatti testmozgás egészséges mind az anya, mind a gyermek számára, és vannak bizonyítékok arra, hogy a szoptatós anyukák szülés utáni fogyása is javulhat, de Lynch soha nem helyezte magát nyomás alá, hogy egyike legyen azoknak a közösségi média-influencereknek, akik tökéletes testtel hivalkodnak alig néhány héttel a szülés után.

Fenntartható döntéseket hozott annak érdekében, hogy újra ringformába kerüljön, többek között Jason Phillips edzőtáborozásával, de a Muscle & Fitnessnek nyilatkozva, néhány órával azelőtt, hogy a londoni o2 arénában több ezer rajongó előtt sikeresen megvédte címét, Lynch elmondta gondolatait arról, hogy az otthon töltött minőségi idő, és az, hogy végre hosszabb ideig a saját ágyában feküdhetett, ugyanolyan, ha nem fontosabb lehetett volna, mint a sok sorozat és ismétlés.

"Szóval, azon tűnődöm... azon tűnődöm, hogy vajon nagy része van-e annak, hogy minden este a saját ágyamban alszom, csak azért, mert [a WWE-ben] olyan sokat vagyunk úton. Úton vagyunk, és étteremben kell ennünk, és így most a saját ágyamban alszom" - mondja Lynch, aki viccelődik azzal, hogy az alvás, miközben egy újszülöttel osztozunk egy házon, "durva" kifejezéssel lehetne jellemezni. "

De tudod, a saját ágyamban maradok, és főzhetek, és megtehetem mindazokat a dolgokat [az egészségesebb életmód érdekében, amelyek az úton nagyobb kihívást jelentenek]. Azon is elgondolkodom, hogy vajon ez a rohanás [elfoglalt anyukaként], mert ugyanúgy edzek, ahogy mindig is edzettem, elég intenzíven"."

Kétségtelen, hogy a Roux-szal otthon töltött idő Lynch számára is nagyszerű lehetőség volt arra, hogy önbizalmi problémáira is rálátást nyerjen. Mint olyasvalaki, akinek az élete minden területén a nyilvánosság előtt kell helytállnia, a "The Man" is megélte a testével kapcsolatos érzései hullámvölgyeit, de az anyaság perspektívát adott ahhoz, hogy értékelni tudja a szülővé válás csodáját.

"Egyszerűen úgy érzem, hogy jobban értékelem a testemet" - mondja Lynch. "Azt mondom: 'Tudod mit? Létrehoztam egy életet... ez nagyszerű... ez nagyszerű". Már nem igazán érdekel, hogy néz ki, érted, mire gondolok? Ha ennek van értelme? Mindig is voltak testproblémáim, és mindig is öntudatos voltam, tudod, hogy mutogatom-e a hasam... és most már igazán büszke vagyok a működésére, mindarra, amire képes.

Szóval, nem tudom, hogy ez egy mentális dolog-e, ami csak úgy átváltozik fizikai dologgá. Ha van ennek értelme?" Számunkra tökéletesen érthető!