, 2021/10/3

Ha idén nyáron szeretnél aprítottá válni, Kris Gethin segít neked! Nézd meg az átalakulás mesterének 4 lépését, hogy apró darabokra szedd magad! Sok minden kell ahhoz, hogy olyan átalakuláson menj keresztül, amelytől csonttá aprózódsz, és elég jó formában leszel ahhoz, hogy idén nyáron felkapd a fejed.

4 lépés az aprított testsúly eléréséhez

Szerencsédre én tudom, hogy mi kell hozzá, emberek millióinak segítettem már a saját átalakulásuk elérésében az ingyenes tartalmaimon keresztül. Így ismerek minden küzdelmet, amivel szembe kell nézned, az akadályokat, amikkel találkozol, és az előtted álló kihívásokat. Pontosan tudom, hogyan segíthetek neked túlnavigálni rajtuk.

A Muscle&Strength olvasói számára különlegességként kidolgoztam egy 4 lépésből álló cselekvési tervet, hogy idén nyáron felaprózódj. Tekintsd ezt az átalakulásod minden egyes részének áttekintésének, amelyből 4 van.

Felelősségvállalás

Táplálkozás

Edzés

Kiegészítés

Egyszerre vesszük sorra az egyes részeket, hogy segítsünk Önnek megemészteni a sikerének mind a 4 sarokkövét a saját átalakulása során.

Felelősségvállalás

Az elszámoltathatóság művészete és a változás iránti vágy mindig is az üzenetem középpontjában állt mindazoknak, akik érdeklődést mutattak saját átalakulásuk elindítása iránt. Míg a tervek többsége megmondja, hogy mit egyél és hogyan eddz, elhanyagolják azt a dolgot, ami miatt az ember ezeket a dolgokat minden egyes **** nap megteszi. Az elszámoltathatóságot!

Mit jelent számodra az elszámoltathatóság? Számomra azt jelenti, hogy a kívánt cél felé dolgozol, és megérted, hogy mi kell ahhoz, hogy eljuss oda. Azt is jelenti, hogy elég hajlandó vagy arra, hogy munkát fektess bele, hogy ez megtörténjen. Azt jelenti, hogy nem találsz szar kifogásokat, amikor nincs kedved hozzá, hogy szervezett vagy és tudod, hogyan hozd meg a megfelelő áldozatokat.

Összefoglalva ezt, a céljaidnak megvalósíthatónak kell lenniük. Addig csak álmok, amelyekről beszélsz, és semmi több. Íme 3 módja annak, hogy elszámoltathatóvá válj az átalakulásoddal kapcsolatban. Ezeket a tippeket az évek során a VIP ügyfeleimnél használtam, és a programjaimat követő tömegeknek prédikálom. Működnek, és akkor is tartanak majd, amikor nehéz lesz a helyzet.

Olvass tovább!

1. Belső kör

Ahhoz, hogy igazán elszámoltatható és következetes legyél, a megfelelő típusú emberekre van szükséged a mindennapi életedben körülötted. Az az 5 ember, akivel a legtöbb időt töltöd, az lesz a tükörképe annak, akivé válsz.

Válassz bölcsen, és vedd körül magad olyanokkal, akik támogató hálózatot biztosítanak számodra. Meg kell érteniük a céljaidat, és bátorítaniuk kell téged, nem pedig elvonatkoztatni a céljaidtól, és megpróbálni eltéríteni a választott utadról.

Ha nehezen találsz hasonlóan gondolkodó embereket, akkor használd ki az ingyenes közösségi hálózatokat, hogy kapcsolatba léphess más, hozzád hasonló emberekkel, akiknek ugyanaz a küldetésük.

2. Ismerd meg a céljaidat

Hallottad már a mondást, hogy "ha eléggé akarod, el fogod érni". Igazán meg kell értened a céljaidat, tudnod kell, mi kell ahhoz, hogy elérd őket, és eléggé akarnod kell őket ahhoz, hogy megvalósítsd őket. Azzal, hogy valóban rátérsz a választott célod "miért" részére, célt adhatsz magadnak, ami irányt és lendületet ad a sikerhez.

Kapcsolódj hozzá! 6 bevált módszer az edzésmotiváció fokozására. Ismerd meg a céljaidat, és tudd, miért akarod elérni az adott célt. Írd le!

3. Égess fel néhány hidat

Ez az a rész, amire elsőre talán nem szívesen hallgatsz, de hallgass meg. Mindannyian tapasztaltunk már romboló kapcsolatokat az életben, amikor azok az emberek, akikbe az értékes időnket fektetjük, nem a mi érdekeinket tartják szem előtt, és nem ritkán megnehezítik az életünket. Határozd meg, kik ezek az emberek, és gyomláld ki őket az életedből, egyesek talán azt gondolják, hogy ez túl klinikai, de ez lesz a legjobb dolog, amit valaha tettél.

Emlékszel az 5 szabályra, amelyet korábban megosztottam veled? Itt az ideje, hogy valósággá váljunk. Ahogyan ezt a cikket is ezzel kezdtem, az elszámoltathatóság az, ahogyan következetessé válsz, és együttesen ezek az átalakulásod éltető elemei. El sem tudod képzelni, hogy bármit is elérj elszámoltathatóság nélkül, ezért tedd ezt új prioritássá az életedben.

Táplálkozás

Már hallottad, hogy a helyes táplálkozás milyen értékes az átalakulásod szempontjából. Nem én leszek az első, aki ezt elmondja neked. Ez azonban nem akadályoz meg abban, hogy gyakorlati tanácsokat osszak meg veled a táplálkozással kapcsolatban, hogy segítő kezet nyújtsak neked. Leírtam 4 egyes pontot, amit fel kell dolgoznod ahhoz, hogy mindent megkapj az étrendedből, amire szükséged van.

1. A természetes mindig győz

Senki nem fog rávenni, hogy megváltoztassam az álláspontomat ebben a kérdésben, a természetes élelmiszerek mindig felülmúlják a szintetikus, ember alkotta élelmiszereket, még akkor is, ha a kalóriaszám egyezik. Másképp viselkednek emésztésük során, másképp reagál rájuk az endokrin rendszered. Emellett olyan egészségügyi előnyöket is biztosítanak, amiket a szemét ételek soha nem fognak.

Tartsd mindig természetesnek az ételeket, gyorsan learathatod ennek a gyümölcsét. Ez az egész átalakulási folyamat nem csak arról szól, hogy döcögősen nézzünk ki, hanem arról is, hogy belülről egészségesebbek legyünk, és mentálisan jobban ráhangolódjunk. A természetes élelmiszerek ezt teszik meg neked.

2. Azt edd, amire szükséged van, ne azt, amit akarsz.

Az ételt üzemanyagnak kell tekintened, és meg kell értened, hogy ahhoz, hogy csontig szakadj, nagyon oda kell figyelned az elfogyasztott kalóriákra. Azok az ételek, amelyek a céljaid eléréséhez a legmegfelelőbbek, tápanyagban sűrűek, de alacsony kalóriatartalmúak. Jó példa erre a csirke, a zöldségek, a hal, a rizs és az ilyen jellegű dolgok.

Ha megpróbálsz túlságosan fantáziadúsan étkezni, és magas kalóriatartalmú ételeket is beiktatsz, akkor gyorsan kalóriatöbbletbe kerülsz, aminek következtében csak hízni fogsz, nem pedig felaprózódni.

3. Soha többé ne hagyj ki étkezést

A nap folyamán 3 óránként fogsz étkezni. Két fő okból ragaszkodom hozzá, hogy ezt megtedd. Először is, segíteni fogsz abban, hogy a tested energiatartálya tele maradjon, és elkerüld a nagy energiaesést, amit általában azzal szoktál társítani, hogy órákig nem eszel. A rendszeres étkezés segít közvetíteni a vércukorszint-szabályozást, ami az egyik legdinamikusabb módja a zsírégetés fokozásának. A második ok, amiért ezt az órámon csinálod, az az, hogy az anabolizmust tüzelésben és a katabolizmust sakkban tartod.

4. Az étkezés előkészítése a barátod

Az átalakulásod során nagyon meg fogsz ismerkedni a konyhában a tupperware konténerekkel és a tömegfőzéssel. Kizárt dolog, hogy arra számíts, hogy a héten mindenféle ételek előkészítése nélkül fogod végigcsinálni, abban reménykedve, hogy pontosan akkor találod meg a megfelelő választékot, amikor szükséged van rá. Nagyon gyorsan a környezeted a végén irányítani fog téged, és kizökkent a helyes útról.

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, el kell kezdened irányítani a környezetedet, és az ételek előkészítése az első lépés ehhez. A táplálkozásnak biztosan vannak még bonyolultabb részletei is, de mindaz, amit itt elmondtam neked, a konyhában való siker alapjait jelenti. Foglalkozz ezekkel mind azonnal, ha komolyan gondolod ezt az átalakulást.

Edzés

Ha természetellenes eredményeket akarsz elérni, akkor hajlandónak kell lenned természetellenes dolgokat csinálni az edzőteremben. Meg kell dolgozni az étvágyat az edzésekhez, amelyeket sűrűn benépesít a laktát, mindent megtesz azért, hogy az izmaid görcsbe ránduljanak, miközben a fájdalom az izmaid gyomrába terjed.

Ahelyett, hogy visszariadnál ettől a tejsavval táplált bosszúhadjárattól az izmaidon, inkább fel kell vállalnod a kihívást, és üdvözölnöd kell.

Mire minden edzés első ismétléséhez hozzákezdesz, teljesen el kell kötelezned magad, hogy átgázolj minden f*** akadályon, amely kihívást merészel állítani az elkötelezettséged elé. A kérdés valójában az, hogy van-e elég nagy tökösséged ehhez? Én csak az edzőteremben nyújtott teljesítményed alapján fogom megítélni, nem szavakkal, mert azokat könnyen kimondják. Kevésbé könnyű tovább haladni az árral szemben, amikor a tested minden ösztöne azt súgja, hogy szállj ki!

Az edzésnek nem kell túl bonyolultnak lennie, arra való, hogy az izmaidba annyi ingerrel szivárogjon be, hogy adaptációt generáljon.

Az alábbiakban a megfelelő edzéshez szükséges sarokköveket kurátorként állítottam össze neked, szánj elég időt arra, hogy ezeket a megérdemelt koncentrációval feldolgozd.

1. Az intenzitás mindig győz

A brutális intenzitást soha nem fogja érvényes helyettesíteni semmi. Tervezhetsz bármennyit, de a megfelelő adag intenzitás nélkül úgyis felesleges az egész. Lelkileg kondicionáld az elmédet arra, hogy elmenj arra a sötét helyre, ahová mások reszketve mennek. Biztos, hogy fájdalmas, de itt történik az evolúció. Ez az, ahol megkapod a kívánt választ, azáltal, hogy olyan súlyosan megvered az izmaidat, hogy nincs más választásuk, minthogy nagyobbra és erősebbre nőjenek vissza a következő büntetésre.

Találd ki, mit csinálsz legközelebb, amikor felépülnek?

Még erősebben ütöd őket. Minden edzést az edzéstervedben úgy kell felfognod, mint egy lehetőséget arra, hogy a testedet olyan megpróbáltatásoknak tedd ki, amelyekkel még soha nem kellett megbirkóznia. Ez a test intenzitással történő átalakításának igazi lényege. Kapcsolódó témák: Hogyan építsünk izmot - 5 lépéses útmutató a karcsúság növeléséhez.

Emellett mindig készülj fel arra, hogy az ismétlések széles skáláját használd az edzéseid során. Csináld a nehéz s***-t alacsony ismétlésekkel, de merészkedj a magas ismétlésszám-tartományokba is, és tanulj meg ott létezni még akkor is, amikor a fájdalom már riadót csenget a fejedben. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy valódi intenzitást érj el, és kikényszerítsd az átalakulást, amit üldözöl.

2. Légy ösztönös

Ne légy túl merev, légy elég rugalmas ahhoz, hogy tudd, mire van szüksége a testednek. Elég gyakran szeretek besétálni az edzőterembe és beleszagolni a levegőbe, mielőtt eldönteném, melyik izomcsoport fog komoly traumát szenvedni. Ha érzékenyen reagálsz a környezetedre az edzőteremben, és figyelsz arra, hogy a tested hogyan érzi magát, az nagyon jó módja annak, hogy a legtöbbet hozd ki az edzésekből. Emellett érdekesen tartja a dolgokat, a változatosság az élet fűszere, ahogy mondani szokták.

3. Te vagy a verseny

Az egészséges verseny mindig jó, és természetesen a barátaidat is le akarod győzni az edzőteremben, gondolom, ez az emberi természeted. De az igazi verseny te magad kell, hogy legyél magad ellen. Ha a múlt héten X-et emeltél Y ismétléssel, győződj meg róla, hogy ezen a héten bővíted ezt. Ne tedd bonyolultabbá a kelleténél, és ne változtasd az edzéseidet d*** mérési versenyekké, hagyd meg ezt a diszkó izomfiúknak.

Azért vagy itt, hogy eredményeket érj el, úgyhogy kezdj el úgy viselkedni. A fenti táplálkozási cikkemhez hasonlóan az edzésnek több bonyolult részlete van, amelyeket idővel megosztok veled a Muscle&Strength rovatomban. De egyelőre ezek az edzés kifinomult, cukormentes alapjai.

Kiegészítés

Nem véletlen, hogy eddig egyszer sem említettem a kiegészítést. Fontos, hogy megértsd, hogy ahhoz, hogy a táplálékkiegészítőid elvégezhessék a dolgukat, először a tiédet kell elvégezned az edzőteremben és a konyhában egyaránt. Ha ezek rendben vannak, akkor a megfelelő kiegészítőkbe való befektetéssel jelentős előrelépést érhetsz el.

Ahogyan ezt a cikk során is tettem, megadom az alapokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elinduljon az átalakulásod. További konkrét információkkal fogom oktatni Önt, ahogy együtt haladunk előre.

1. Tiszta égés

A CLEAN BURN a leghatásosabb természetes zsírégető a mai piacon, amely mögött nagyon széleskörű tudomány áll, hogy alátámassza ezt az állítást. Többirányú támadást alkalmaz a testzsír ellen, olyan kulcsfontosságú formulákkal, mint a CAPSIMAX, amely beindítja az anyagcserét és a CHROMEMATE, amely elűzi a sóvárgást.

A CLEAN BURN-hoz a világ legjobb L-CARNITINját is hozzáadtuk, amely CARNIPURE tartrát néven ismert. Ezt természetes erjesztési eljárással dolgozzák fel Svájcban, így ez az L-CARNITIN leghatékonyabb formája a világon. Ez segít a tárolt zsírsavakat a mitokondriumokba szállítani, ahol energiaként dolgozzák fel őket, ezzel csökkentve a zsírszázalékot.

Ez egy rendkívül hatékony kiegészítője a zsírégető stackednek, és én személyesen teszteltem már jóval azelőtt, hogy egyáltalán megjelent volna a piacon.

2. Pre kaged

Mindenki kipróbált már valamikor egy edzés előtti edzést, sajnos a legtöbbjük csak arra koncentrál, hogy minél több baljós, rosszabb minőségű stimulánssal felturbózza a szervezetedet, hogy megadja a "buzz" hatást. Ez teljesen anekdotikus és megalapozatlan a zsírégetés és az izomnövekedés támogatásában. Idővel krónikus kortizolproblémákhoz vezethet, ami katabolizmushoz és makacs hasi zsírhoz vezet.

A PRE-KAGED a legtisztább szabadalmaztatott formulákat használja, hogy páratlan edzés előtti élményt nyújtson, amely végig vezet az edzésen. Minden egyes összetevőből nagyon specifikus dózisokat használtunk, amelyeket teljes mértékben a legújabb kutatás-fejlesztés és tudomány támaszt alá.

Még a PURCAF organikus koffein adagját is úgy alakítottuk ki, hogy az összhangban legyen a tudományos eredményekkel, ami fokozott mentális koncentrációt eredményez, de nem okoz összeomlást utána. Ez egy nagyon finomra hangolt edzés előtti mátrix, és a minőségnek köszönhetően ez lett a 2015/2016-os év legtöbbet emlegetett kiegészítője.

3. L-Glitamin

Az a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav, bár nem "esszenciális". Aki hozzád hasonlóan edz és kalóriaszegény diétán van, annak az L-GLUTAMIN minden bizonnyal szövetségesévé válik. Támogató hálózatot biztosít a bélrendszerednek, az izmaidnak és az immunrendszerednek.

A mi KAGED MUSCLE L-GLUTAMINE-unk a legtermészetesebb, erjesztési folyamatból származik, hogy vigyázzon az egészségedre. Nem használunk semmilyen szintetikus anyagot, ami emberi szőrszálakat tartalmazhat! Teljesen mentes ezektől a kellemetlen szennyeződésektől. GRAS által is jóváhagyott, és a MICROPURE garanciát viseli az Ön nyugalma érdekében, ami bizonyítja a minőséget és a hatékonyságot.

4. Re kaged

A legjobb edzés utáni termék, amire szükséged van az átalakulásod során, hogy segítse az edzés utáni azonnali regenerálódást. A RE-KAGED a biológiailag legjobban elérhető hidrolizált tejsavó izolátum fehérjét használja. Hogy még inkább ösztönözzük a fehérje lebontásának sürgősségét és azt, hogy a fehérje eljusson az izmokhoz, ahol szükség van rá, SUPER ENZYME PROHYDRALASE-t is tartalmaz, amely segíti az emésztőrendszert a fehérjék gyorsabb lebontásában. Mindez a gyorsabb regenerálódás és a jobb eredmények felé mutat számodra.

Biztosítjuk, hogy az alkalmazott adagolások tudományosan alátámasztottak legyenek, nem pedig pusztán a címke állítása miatt. Biztosítjuk, hogy a minőség felülmúlhatatlan legyen, és komoly befektetéseket eszközölünk, hogy a versenytársak előtt maradjunk. Nem tudok többet mondani a márkámról anélkül, hogy ne hangzana úgy, mint egy túláradó értékesítő, ami nem vagyok. Csak a szenvedély az, ami arra ösztönöz, hogy átadjam ezt az üzenetet, azt akarom, hogy megtapasztalja, milyen érzés valóban a legjobb étrend-kiegészítők a piacon.

Nincs több hamis remény és üres ígéret, valóban érezni fogja a különbséget. Mindezzel együtt otthagyom ezt, és becsomagolom a mai napra. Használja ezt a kezdeti 4 lépéses útmutatót, hogy kezdjen aprított lenni, mint egy kiindulási pont, folyamatosan visszajön az oszlopomhoz itt, hogy többet és többet tanuljon.