A hétköznapi életben is használható, valódi fittséget szeretnél?

Végezz funkcionális edzést!

=

saját súlyos, kettlebell, olimpiai rúd, homokzsák és más haladó technikák használata

=

a teljes testet megcélzó

=

mindennapokban is használható

=

izgalmas és hatékony módszer

=

biztonságos, a napi 8-12 óra ülés mellékhatásait iktatja ki

Eddz csoportban!

=

szakértő oktató állandó szakmai felügyeletet biztosít

=

kis csoportban, az egyéni céljaidat is szem előtt tartva edzhetsz

=

használd ki a csoport motiváló erejét

Használj kombinált technikákat!

=

a teljes testet megcélzó

=

érdekes, mindig újszerű

=

modern

=

hatékony, rövid, intenzív

=

rövid idő alatt érezhető változás

Ismerd meg a 360gym kettlebell alapú kombinált funkcionális tréningjét!

Total Hybrid Training

Speciális edzők

A legtöbb edző saját maga is tanítványként kezdte termünkben pályafutását, és hosszú évek alatt szerezte meg az oktatáshoz szükséges képesítéseket és tapasztalatot. Mi pontosan tudjuk, mire van szükséged!

Speciális módszerek

Edzőink olyan speciális képesítésekkel rendelkeznek, melyekkel keresett szakembernek számítanak olimpikonok, élsportolók felkészítésekor is. Kíváncsi vagy, milyen technológiákról van szó?

további részletek a Technológiák aloldalon

Speciális program

Edzésprogramunk lelke az Kezdő Integrációs Tréning, amely a kezdő sportolók beilleszkedését segíti el. A Total Hybrid Tréning pedig az a különleges program, melyet közel 5 éven át tökéletesítettünk, hogy minden tanulónk részére az edzés ne csak eredményes, de izgalmas, változatos is legyen.

Látássérültként számomra nagyon fontos, hogy olyan helyen tudjak sportolni, ahol lehetőség van arra, hogy akadálymentesen mozogjak, és szükség esetén megkapjam azt a kis plusz segítséget, ami a gyakorlatok pontos és sérülésmentes végrehajtásához kell. Ez sok esetben csak némi extra figyelmet jelent az irányomba az oktató részéről, máskor pedig egy-egy speciális megoldást. Ezúton is köszönöm a 360Gym edzőinek, hogy náluk mindkettő meg tud valósulni és bátran részt vehetek az általuk meghirdetett programokon!

hunor
Troznai-Nagy Hunor Attila
360Gym Oktogon

Azért szeretek a 360gymbe járni, mert jó hangulatú csoportban profi edző felügyelete mellett hatékonyan edzhetek, mindezt alig egy óra alatt!

nagy-andrea-omszk-park1
Nagy Andrea
360Gym Omszk Park

A teremben bejön a „családias” közeg. Minden kínzóeszköz megtalálható, amivel hatékony fáradást, szinten tartást, fejlődést lehet elérni és mindig érkezik valami új, kaatsu, koffer, szánkó. Ami számomra a legfontosabb ezen kívül, hogy figyelnek rám, korrigálnak, javítanak, ösztönöznek ha kell.

madarasz-tamas-oktogon
Madarász Tamás
360Gym Oktogon

A változatos és élvezetes edzések miatt szeretek a 360Gym-be járni. Tetszik, hogy több fajta eszközt is használunk. Az edzők és az edzőtársak is nagyon barátságosak. Igényes, jól felszerelt az edzőterem. Az edzések baráti hangulatban telnek, az edzők és az edzőtársak is segítőkészek és motiválnak a fejlődésben.

kerekes-anna-zuglo
Kerekes Anna
360Gym Zugló

Mindenkinek ajánlom a csatlakozást, aki felkészült edző irányításával szeretne tenni saját egészségéért!

nagy-andrea-omszk-park1
Nagy Andrea
360Gym Omszk Park

Kezdem elérni azt az alakot, amit szeretnék. Nehezebb súlyokat tudok használni az edzéseken és ezektől jobban érzem magam. Mindenkinek javasolom a csatlakozást, kortól és nemtől függetlenül, de főleg hölgyeknek 🙂

hoksza-istvan-zuglo
Hoksza István
360Gym Zugló

Amióta a 360Gym-be járok, egészségesebben táplálkozom. Kiegyensúlyozottabb életet élek. Sokat formálódott a testem, az izmaim is kirajzolódnak. Erősebb lettem. Sokat javult a közérzetem.

kerekes-anna-zuglo
Kerekes Anna
360Gym Zugló

A 360Gym-et javaslom minden olyan embernek életkortól függetlenül, akik igényes környezetben, felkészült oktatókkal, jó közösségben akarnak edzeni. Azoknak, akik elégedetlenek önmagukkal, akik rendszert szeretnének vinni az életükbe.

dr-pataki-zoltan-zuglo
Dr Pataki Zoltán
360Gym Zugló

Amióta a 360Gym-be járok jobbnak érzem magam az élet minden területén, az edzések után pedig energikusabb vagyok!

nagy-andrea-omszk-park1
Nagy Andrea
360Gym Omszk Park

Mindenkinek javasolom a csatlakozást, aki szeretne kiszakadni a hétköznapokból és jó hangulatban eltölteni egy órát, egy aktív és eredményes edzésen. Ajánlom ülőmunkát végzőknek, stresszes életet élőknek, túlsúllyal küzdőknek.

kerekes-anna-zuglo
Kerekes Anna
360Gym Zugló

A Total Hybrid Trainingben megtaláltam azt a mozgásformát, amit mindig is kerestem: rendkívül változatos, valamint egyszerre fejleszt erőt és állóképességet. Mára a Total Hybrid Training életem természetes és elengedhetetlen részévé vált. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szeretne energikusabb, egészségesebb lenni, és mindeközben jó társaságban tölteni az idejét.

pasztor-tamas-oktogon
Pásztor Tamás
360Gym Oktogon

Azért szeretek a 360gym-be járni, mert magas szintű a terem felszereltsége, barátságos a társaság, jó a hangulat az edzéseken.

hoksza-istvan-zuglo
Hoksza István
360Gym Zugló

A kedd és csütörtök már két éve foglalt, megyek, ha esik, ha álmos vagyok, ha nincs kedvem és nem tudok semmi jó kifogást kitalálni. Aztán óra végén mindig rájövök, kár lett volna kihagyni….

madarasz-tamas-oktogon
Madarász Tamás
360Gym Oktogon

Azért szeretek a 360Gym-be járni, mert a rossz kedvem hamar elmúlik az edzés során és mindig van újabb gyakorlat. Jó és vicces de motiváló hangulat van az órán. Az ülőmunka miatt már nem fáj a derekam és fizikailag is jobban érzem magam. Így egy kicsit magabiztosabb lettem. Nemcsak az izmosodni vágyóknak ajánlom, hanem aki fogyni es fittebb szeretne lenni.

torok-edina-retro-kettlebell
Török Edina
360Gym Retro

Total Hybrid Tréning bérlet árak

Standard

havi bérlet

18 000 FT

8 alkalom
érvényesség 30 napig
kislétszámú csoportos edzések
délelőtti és délutáni/esti órák
állapotfelmérés

Professional

negyedéves bérlet

45 000 FT

54 000 Ft helyett

24 alkalom
érvényes 90 napig
kislétszámú csoportos edzések
délelőtti és délutáni/esti órák
állapotfelmérés

Platinum

éves bérlet

162 000 FT

216 000 Ft helyett

96 alkalom
érvényes 365 napig
kislétszámú csoportos edzések
délelőtti és délutáni/esti órák
állapotfelmérés
Elérhető a
360gym Oktogonban,
360gym Omszkban,
360gym Zuglóban.

További fontos információk  Általános Szerződési Feltételek

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések
Mikor vannak az órák?

Hat különböző helyszínen várunk reggeli és esti óráinkon egyaránt. Az adott terem pontos órarendjét a kapcsolatfelvétel során egyezteti veled kollégánk.

Mikor indulnak csoportok? Bármikor csatlakozhatok?

Az óráink jellemzően évek óta folyamatosan működnek. A már tapasztalt tanítványok számára az azonnali becsatlakozás is lehetséges, a funkcionális edzésben kezdőbbek számára pedig az integrációs edzésekkel nyújtunk segítséget a csoporthoz való felzárkózáshoz.

Hány fősek a csoportok?

Óráink csak bérlettel látogathatóak, így tudjuk biztosítani, hogy egy adott időpontban minden résztvevőre kellő figyelem jusson. Ez jellemzően 10-12 fő részvételét jelenti az órákon.

Hogyan döntsem el, hogy nekem a kezdő program kell vagy a THT edzés?

Elég jelentkezned és az ezt követő egyeztetés során ebben is segítséget kapsz. Lehetsz más sportban járatos és mégis kezdő a súlyzós edzésben. Ha pedig korábban még nem mozogtál, természetesen az alapok elsajátítása lesz az első lépés!

Heti hány alkalommal kell edzenem?

Nos, ez több dologtól függ. A legtöbben heti két alkalommal tudnak időt szakítani a mozgásra. Ha te most vágsz bele, akkor a fokozatosság nevében kezdetben neked is a heti két alkalmat javasoljuk. Természetesen a heti három alkalom több munkát és így gyorsabb fejlődést jelent. Viszont a következetesség és rendszeresség mindig fontosabb, mint az edzések sűrűsége!

Mit kell vigyek az első edzésre?

Mozgásra alkalmas ruházatot, rövidnadrágot és pólót, törülközőt és igény szerint ivóvizet.