Nem kell harcosnak lenned ahhoz, hogy elkezd a brazil jiu jitsut!
Teljesen mindegy, hogy idős, esetleg fiatal vagy, erős vagy gyenge hatalmas vagy, esetleg törékeny…férfi vagy nő. Az is mindegy, hogy versenyezni szeretnél vagy sem – szívesen fogadunk. Csapatunk tagjai nem írhatók le egyeten szóval, többségünk teljes mértékben kezdőként vágott bele a brazilian jiu-jitsu tanulásába. Edzéseink során megtanulod hogyan vidd a küzdelmet a földre, ahol már a BJJ szabályai érvényesek.

Mint a harcművészetekben az megszokott, a felkészültség szintjeit itt is övfokozatok különítik el egymástól. A jitsu jellemzői: a földre vitel, és földharc, a pozicionálás, mely során az előnyös helyzet felvétele a tét, és a fojtások vagy feszítések révén feladásra kényszeríteni az ellenfelet (submission).
Carlos Gracie, az alapító atya a sportág tökéletesítése során, hogy igazolja annak fensőbbségét, bárki ellen kiállt és nem vallott szégyent.

Számos ellenfele 20-30 kilóval nehezebb volt nála. Ez a BJJ egyik különleges ismertetőjegye, hatékony és kifinomult módszer, melynek segítségével a gyengébb testi erejű, de képzett harcos könnyűszerrel győzedelmeskedhet az erősebb ellenfél felett.

Iskolánk a Carlson Gracie vonalat és Sztraka Mihály iskolavezető mestert képviseli, oktatóink tapasztalt versenyzők, hosszú instruktori tapasztalattal.

Edzőtermeink az Edzőtermek menüpontban találhatók.

Induló csoportokITT – KLIKK IDE!

Konzultáció: manager@360gym.hu