OldSchool Training

Ismerd meg az OldSchool Training edzésmódszert és jelentkezz!

Az OldSchool a fejlődésről szól. Testi és lelkierő. Mindegy, ha kezdő vagy, mindegy, mit és mennyit edzettél előtte, itt fejlődni fogsz. Ez nem fitnesz. Minket nem érdekelnek a trendek, mert csak azt használjuk, ami mindig is működött és mindig is működni fog. A testkultúra egészéből válogatunk az edzésen, a régi erősemberek repertoárjától a kettlebellen át a hőskorszak testépítéséig. Néha olyan, mint egy időutazás… Rúd, Macebell, Indian club, kézi súly. Az eszköz mellékes, a célok és az elvek a fontosak. Funkcionális testépítés, ahol használható izmot építünk.

Edzéseink kemények. Edzőink komoly háttérmunka árán dolgozzák ki azokat az egymásra épülő edzésterveket, melyek egyénre szabva szavatolják a biztonságos fejlődést. Hozzánk állhatatos, fejlődni kész emberek járnak. Ez egy erős közösség, erős emberekkel.

Itt nem kell megfogadnod, hogy edzel, mert a mozgás észrevétlenül az életed része lesz. Alig fogod várni, mikor jön a következő edzés. Természetes, ha lecsúszik egy dupla hamburger, mégis egyre jobban nézel ki. Az ismerőseid a diétádat tudakolják, közben te csak OldSchooler vagy. Nem érint, ha a főnöködnek rossz napja van, mert sokkal többet emelsz nála… Az OldSchooler csajok pedig, nos, amazonok.

Az OldSchool Training 25 év bukdácsolásából, számtalan edzésprogramból, próbálkozásból, tévedésből, sikerből és több tízezer oldalnyi tanulásból, valamint a sporttörténet szeretetéből sarjadt elő.

Töltsd ki az űrlapot és jelentkezz az edzésre!