Célunk, hogy létrehozzuk az ideális edzőtermet! Olyan létesítményt, mely a tanítványnak, az edzőnek és a tulajdonosnak is eszményi. Jól ismerjük a hazai és nemzetközi helyzetet. Jól ismerjük a kis stúdiók, garázs edzőtermek, és a nagy személytelen edzőtermek előnyeit és hátrányait. Ennek tükrében optimalizáltuk termeink méretét és működését, létrehoztunk egy rendszert, hogy kiaknázhassuk az ideális edzőtermek minden érdemét, anélkül, hogy edzőinknek és tanítványainknak el kellene szenvedniük a fitneszipar átkait.

A 360GYM egy rendszer. Nálunk mindenki egyéniség és senki sem pótolható. Edzőink és tanítványaink elégedettek, nem jönnek-mennek, mint az óriási csillogó edzőtermekben. Tanítványaink fejlődése ugyanúgy fontos számunkra, mint az edzők fejlődése. Hiszen az edzőterem sikere és a tanítvány fejlődése is az edző felelőssége. Hozzánk a tanítvány és az edző is szívesen jár. Ez a rendszer célja.

És a rendszer sikeres. Olyan rendszerről beszélünk, mely magában foglalja az edző és a tanítvány gyümölcsöző integrálását. Onnantól kezdve, hogy a tanítvány megjelenik az ajtóban, illetve levélben veszi fel a kapcsolatot a vezetőséggel, odáig, hogy rendszeres vendég lesz, hosszú évekig, a közösség integráns része.

Ha 360GYM-et nyitsz, egy hatékonyan működő, eredményes, ám mégis flexibilis rendszer kerül a kezedbe. Olyan rendszer, melyet évekig teszteltünk, és amelynek tesztelése folyamatos. Egy élő, fejlődő organizmus, melynek vágya a tanítvány és az edző elégedettsége. Az elégedett edző és az elégedett tanítvány pedig egyenlő az ideális edzőteremmel.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!