OldSchool Training


Az OldSchool a fejlődésről szól. Testi és lelkierő. Mindegy, ha kezdő vagy, mindegy, mit és mennyit edzettél előtte, itt fejlődni fogsz. Ez nem fitnesz. Minket nem érdekelnek a trendek, mert csak azt használjuk, ami mindig is működött és mindig is működni fog. A testkultúra egészéből válogatunk az edzésen, a régi erősemberek repertoárjától a kettlebellen át a hőskorszak testépítéséig. Néha olyan, mint egy időutazás… Rúd, Macebell, Indian club, kézi súly. Az eszköz mellékes, a célok és az elvek a fontosak. Funkcionális testépítés, ahol használható izmot építünk.

Edzéseink kemények. Edzőink komoly háttérmunka árán dolgozzák ki azokat az egymásra épülő edzésterveket, melyek egyénre szabva szavatolják a biztonságos fejlődést. Hozzánk állhatatos, fejlődni kész emberek járnak. Ez egy erős közösség, erős emberekkel.

Itt nem kell megfogadnod, hogy edzel, mert a mozgás észrevétlenül az életed része lesz. Alig fogod várni, mikor jön a következő edzés. Természetes, ha lecsúszik egy dupla hamburger, mégis egyre jobban nézel ki. Az ismerőseid a diétádat tudakolják, közben te csak OldSchooler vagy. Nem érint, ha a főnöködnek rossz napja van, mert sokkal többet emelsz nála… Az OldSchooler csajok pedig, nos, amazonok.

Az OldSchool Training 25 év bukdácsolásából, számtalan edzésprogramból, próbálkozásból, tévedésből, sikerből és több tízezer oldalnyi tanulásból, valamint a sporttörténet szeretetéből sarjadt elő.

Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today

Tovább az eszköztárra