Krav-Maga

Mottónk: Juss haza épségben!

Aki volt már áldozat, tudja, mit jelent az önvédelem képessége. Aki még nem volt, ne is legyen!
Legfőbb célunk, hogy felkészítsük a tanulóinkat az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére. Pszichológiailag ugyanúgy, mint fizikailag. Tesszük mindezt egy támogató közösségben.
A krav maga egy, vagy több ellenfél elleni küzdelemre, pusztra kézzel töerténő, de akár késes, botos, vagy lőfegyveres támadások elleni védekezésre készíti fel a tanulókat.
Nem kűzdősport és nem harcművészet. Nincsenek benne a tradicionális stílusokra jellemző, szigorúan kötött mozgásformák és formagyakorlatok. A tanulóinknak nem egy hierarchikus rendszerben kell egyre magasabb fokozatot elérni, bár szintek és vizsgák vannak, hanem egy gondolkodásra serkentő fizikai és mentális tréningen vesznek részt, hogy megtanulják megvédeni magukat a korántsem veszélytelen modern világban.
Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

No upcoming events for today

15 Next Events

No upcoming events for today

Tovább az eszköztárra