360GYM Movementality

Válaszd ki milyen edzésre jelentkeznél és munkatársunk telefonon felveszi veled a kapcsolatot

ELÉRHETŐSÉG

360Gym Movementality

CÍM

Budapest VII. kerület, Jósika utca 25.

Megközelíthetőség: Edzőtermünk a belvárosban, a 4-6-os villamos és a 75/78-as trolibusz vonala mentén található, a Király utca és az Izabella utca sarkától pár perc távolságra. Parkolási lehetőség elsősorban az utcán és a közeli, Rottenbiller utcai parkolóházban megoldható.

Telefonszám

+3620 589 6329

Teremvezető: Paróczi Arnold

EDZŐINK

PARÓCZI ARNOLD

Paróczi Arnold (vezetőedző) mottója: “Edzeni meg kell tanulni!”. Hosszú évekre visszatekintő sportmúltja során rengeteg tapasztalatot halmozott fel a súlyzós és saját testsúlyos edzésről, jól működő edzésprogramokról, zsákutcákról, sérülésekről, rehabilitációról egyránt. Célja, hogy ezen gyakorlati tapasztalatait tanítványai rendelkezésére bocsássa, fejlődésüket a leghatékonyabban segítse legyen szó kezdő, vagy professzionális sportolóról. Teljes figyelemmel fordul a hozzá érkezők felé, maximális tisztelettel kezelve a bizalmukat. Folyamatosan fejleszti és képzi magát, a megszerzett új tudást hatékonyan ötvözi a már felhalmozott tapasztalati bázissal, így segítve bárkit, aki hozzá fordul saját fejlődése támogatásában.

EDZÉS ÓRAREND

Találd meg a fejlettségi szintedhez leginkább passzoló edzést. Ismerkedj meg a termünkben elérhető edzésekkel és nézd meg a következő edzés időpontját a lenti edzések órarendje gombra kattintva.

Total Hybrid Training
Kettlebell alapú, de több eszközt és rendszert is használó funkcionális edzés, melynek célja, hogy helyes mozgásminták mentén egy jól működő, erős és ellenálló fizikumot hozzon létre, mely nem csak az edzőteremben, hanem a mindennapi életben is kiválóan használható. 

Edzésre jelentkezés

Jelentkezz edzésre emailben

Hírlevél

IRATKOZZ FEL, LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Iratkozz fel, gyere el hozzánk edzésre és az első alkalom neked féláron jár!