Bajai Attila

Bodyweight Instructor.

Gyerekkorától kezdve aktívan sportol. Édesapja asztalitenisz szakedző, általa betekintést nyerhetett a sport világába, megismerhette az élvezetét és jótékony hatásait. Később több sportágban is kipróbálta magát. Mindig vonzották a kihívások. 17 éves koráig, igazolt játékos lévén, a labdarúgás foglalta el az első helyet a sporttevékenységei között. Ezután volt egy kis szünet a rendszerességben, kereste a számára legmegfelelőbb mozgásvilágot.

21 éves korában kezdett el megismerkedni a saját testsúlyos edzés szépségeivel, majd fél évvel később, 2011. októberétől elkezdett komolyan foglalkozni vele. Ekkor ismerkedett meg a kettlebellel és a StrongFirst rendszerrel is, ami nagy hatást gyakorolt rá.

2013. áprilisában elvégezte a StrongFirst Bodyweight képzését. Ez a saját testsúllyal végzett gyakorlatokból felépített rendszer rávilágított arra, hogy mennyire összetett dolog a helyes mozgásminták elsajátítása és az erőnövelés. Rengeteget tanult nagy tudású és félelmetes erőről tanúbizonyságot tevő instruktoraitól, ami sokat változtatott a mozgáshoz való hozzáállásán.

2013. októberében elvégezte a Primal Move Fundamentals képzést amely mozgásforma szemlélete és gyakorlatai szorosan kapcsolódnak a saját testsúlyos edzéshez. Mindenkit szeretettel vár, aki szeretne erősebb lenni, szebben és jobban mozogni egy biztonságos, jól felépített rendszer keretein belül.