Bemutatkozás

Mozogj jobban – mozogj erősebben – mozogj tovább – mozogj gyorsabban

Bemutatkozunk

A 360Gymben mindent személyre szabunk, ezért is limitáljuk a 360Gym tagok számát, az órák résztvevőit. Nem találgatunk, nem forma edzéstervek alapján dolgozunk. Pár sorban hadd ismertessük a munkamódszereinket:

Konzultáció

Az első találkozás nem az edzésről szól. Megismered az edzőtermet, az edzésben képviselt koncepciónkat, mi pedig megismerjük a céljaid, korábbi és jelenlegi sérüléseid, edzésháttered. A konzultáció ára jellemzően megegyezik a személyi edzés árával, tartalmaz egy FMS mérést is. A konzultáció árának felét levonjuk a privát vagy félprivát edzésed árából, amennyiben egy hónapot befizetsz.

Femérés

Sérült voltál, esetleg most is az vagy?

Fogyni szeretnél?

Erősebb szeretnél lenni, jobban szeretnél kinézni?

Ezek mind fontos információk. A felmérés során femérjük ízületeid és izmaid állapotát. Ne ijedj meg, a felmérés célja az alapjaid megismerése. Nem dobunk a mélyvízbe, meg kell ismernünk a terhelhetőséged, a lehetőségeid és a korlátozó tényezőket. Igazán személyre szabott fejlődési tervet csak egy rövid, nem fárasztó és érthető teszt után tudunk adni. Mit mérünk fel?

  • Súlyod, testzsír százalékod, BMI indexed

  • Ízületeid és izomzatod terhelhetőségét

  • Mozgásmintáid minőségét

  • Amennyiben szükséges, sport specifikus felmérést is végzünk sportolók esetén.

A végeredmény segít abban, hogy az esetleg évek óta zavaró korlátozó tényezőket korrigáljuk és a korrekciós gyakorlatokat beépítsük az edzésprogramodba. Így lesz az edzésed korrekció és a korrekció az edzésed.

Program

A felmérés után a program kidolgozása következik, hiszen a cél privát és félprivát edzések esetén a lehető legpontosabb program kidolgozása. Ne felejtsd el, az eltérő célok és eltérő alapok eltérő megoldásokat követelnek meg.

Betanítás

Az edzésprogram része, de az első 1-2 hét azon gyakorlatok megismeréséről szól, amelyekre az egész programod alapul. A programod – és a gyakorlatok – jellemzően 4-5 hetente változik, ezzel tudjuk fenntartani a folyamatos fejlődést és természetesen segít a motiváció megőrzésében is.

Az edzés

A program utolsó része csak maga az edzés. Edzőink célja nem csak a motiválás vagy a szettek és ismétlések számolása. A felmérés és program elkészítése után a mi feladatunk a biztonságos és eredményes betanítás, nyomonkövetés és szükség szerint a módosítás.

Alapelvek, amelyeket használunk

StrongFirst Kettlebell, Functional Movement System, Z-Health, SMR. Primal Move, Krav Maga Global, Carlson Gracie Brazil Jiu-jitsu

Eszközök, amiket használunk

FMS mérőfelszerelés, olimpiai súlyok, Kettlebellek, TRX, Húzódzkodók, Powerband, Concept2 evezők, Airdyne bicikli, Indian Club, Macebell, bordásfalak, Ropeworkout, medicin labdák, swiss ball, prowler, hatszög kézisúly, trap bar, mászókötél, peg board…és a lista még folytatódik.

Edzőtermeink az Edzőtermek menüpontban találhatók.

Konzultáció: manager@360gym.hu